Wine Trip

       Astăzi e una din “zilele cele mari”, pot zice că e o zi importantă pentru mine, am contribuit ca această zi să vină, vreau să urmeze ceva grandios.
    În această dimineață a avut loc prezentarea primei și unicei platforme online din Republica Moldova, care are ca scop promovarea și comercializarea online a tururilor vinicole în Moldova- “Wine Trip”.

20190123_222448

IMG_0866         Dacă până acum obișnuiați să sunați la vinării, să accesați diverse site-uri care va țineau în suspans, să așteptați confirmări de rezervare, să plătiți un produs care încă nu a fost confirmat, să aveți posibilitatea de a plăti doar când ajungeți la excursie și să realizați că pierdeți din timp, păi să știți că de astăzi au început schimbările. Platforma online în domeniul oenoturismului “Wine Trip” este acel sistem de rezervare, și gestionare, cu plăți online a tururilor vinicole, care o să va reamintească ca trăim în era tehnologiilor informaționale iar cardul bancar poate fi folosit nu doar la ATM-uri.
    Pentru a fi mai explicită- dacă planificați, la miez de noapte, fiind în alt capăt al pământului, o excursie prin vinăriile Republicii Moldova, dacă doriți plata și confirmare instantaneu, atunci sunteți binevenit pe site-ul www.winetrip.md. Ba mai mult, planificăm comercializarea online a vinurilor partenerilor noștri, promovarea și plata evenimentelor organizate de vinării, promovarea și plata degustațiilor organizate de wine-bar-urile capitalei noastre. Deci o perspectivă frumoasă și una solicitată de consumatori.

vinarie-struguri-vita-de-vie

   Momentan suntem la etapa negocierilor cu vinăriile din țară. Scopul nostru este ca acestea să se conecteze la sistem, oferind posibilitatea de a vedea online disponibilitatea locurilor pentru excursii, iar astfel și achiziția rapidă a oricărui pachet de servicii oferit de ei.

IMG_1106              În luna martie- aprilie, site-ul va fi disponibil pentru fiecare utilizator, deci în primăvară vom vedea mult așteptatul rezultat.

          Îl mulțumesc pe Ion Florea, persoana care este părintele acestei idei, el e cel care a decis într-o buna zi să creeze ceva nou pentru țara în care trăiește, să unească o echipă de profesioniști care vor putea realiza idea mult râvnită.

IMG_0792e              Datorită lui Anatol Poiată, idea a prins aripi și putere, iar noi, încă 6 persoane, am fost și suntem acele motorașe, care au contribuit la realizarea, executarea și prezentarea unui produs final.

IMG_1133                  Vreau să vă asigur că în curând va avea loc o explozie informațională, un boom în domeniul vitivinicol online, o colaborare fructuoasă cu cele mai bune vinării din țară si o ocazie unică în care veți veți prețui timpul și confortul de a plăti și rezerva online un serviciu.

IMG_1122


Mai multe poze de la eveniment găsiți aici

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *