Vinuri în ritmuri muzicale

Muzica întotdeauna și-a făcut efectul atunci când e vorba de un eveniment. E în viața noastră mai mereu, răsună și atunci când ne este vesel, și atunci când ne este trist. Muzica frumoasă e ca un balsam pentru urechile și sufletul nostru. Aseară am avut plăcerea să ascult niște piese muzicale braziliene nemaipomenite live, iar eforia a fost dubla pentru că această muzică a fost acompanimentul muzical al primului eveniment din seria Wine Friendly din această vară.

Ieri a fost dat startul degustărilor Wine Friendly  cu genericul “Wine-Live”.  Evenimentul a avut loc în restaurantul Pani Pit din capitală și a fost moderat de somelier-ul Sergiu Stratan . IMG_9776

Și pentru că e vară, vinurile servite au fost de vară, doar vinuri albe și rose. IMG_9779

După cum se obișnuiește la degustările Wine Friendly, vinurile erau dintre cele mai bune și mai deosebite. Fiecare remarcabil în felul său. Mai ales că bucătarii restaurantului Pani Pit s-au străduit din plin să ne alinte cu niște gustări formidabile pentru fiecare vin.

O descoperire pentru mine a fost un nou spumant recent apărut pe piață- Vero Di Moscato din seria Podium, produs de Cimișlia WineryIMG_9793

Degustările Wine Friendly din sezonul de vară abia au început, nu ratați șansa de a savura vinuri bune într-o atmosferă plăcută și în localuri unde sunteți mereu bineveniți.

P.S. Mai multă informație despre degustările Wine Friendly le găsiți pe pagina oficială de Facebook Wine of Moldova

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *