Vinăria Nobilă, sau două vinuri pentru “el și ea”

În ajunul lui 8 martie e nespus de plăcut să fii surprinsă cu mici suprize, iar dacă acestea provin de la vinificatori care au cu ce se mândri, plăcerea mea este dublă. Astăzi am avut ocazia să primesc în dar două sticle de vin din noua gamă de vinuri produse de Vinăria Nobilă– un Cabernet Sauvignon Rose (anul roadei 2016) și un Cabernet Sauvignon Roșu (roada anului 2014).

IMG_0610

Două vinuri absolut minunate, care au cu ce uimi, datorită aromelor și buchetului său.

De ce o gamă nouă de vinuri, pentru că de ceva timp, Vinăria Nobilă, dispăruse de pe piață autohtonă, iar acum au decis să se lanseze cu o linie nouă de vinuri, vinuri care pot fi numite adevărate hit-uri ai anului 2018.

IMG_0612

Concluzia dată am dedus-o din “primul nas”, după ce am destupat Cabernet-ul Sauvignon Roșu- un vin sec, corpolent, cu arome astringente, care își impun “personalitatea”. Mereu am fost adepta vinurilor care au arome puternice, care se pot evidenția și deosebi printre multe altele, iar Cabernet-ul dat e unul cu adevărat deosebit. Cred că ar fi tipic pentru gusturile și preferințele bărbaților, cred că de aceea și l-am asociat ca fiind “vinul pentru el”.

IMG_0630

Și pentru că sărbătoarea totuși e mâine, am decis să las Cabernet Sauvignon-ul Rose, pentru seara de mâine. S-ar potrivi perfect cu preferințele oricărei doamne, “vinul pentru ea”, un vin lejer, răcoritor, cu arome de primăvară, care la moment își “așteaptă sentința” la frigider )))

IMG_0614

Toată gama nouă de vinuri Vinăria Nobilă, poate fi găsită la wineshop-urile din Chișinău, iar dacă sunteți curioși și doriți într-adevăr să cunoașteți niște vinuri deosebite, cred că știți ce să alegeți.

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *