Timbrus, vin de marcă

Întotdeauna am clasat vinurile pe mai multe trepte. Deși vinuri care m-au lăsat indiferente au fost puține, totuși cele ce m-au încântat au predominat. Păi uite că aseară am făcut cunoștință cu o serie de vinuri noi, care urmează să apară în această primăvara pe piața autohtonă. Vă rog să memorizați această denumire – TIMBRUS, pentru că în momentul când veți avea ocazia să gustați din vinurile acestui brand, veți înțelege la ce m-am referit.

IMG_7103

Vinurile Timbrus m-au impresionat cu buchetul său, au o palitră atât de bogată de arome, atât de accentuate, că deja de la “primul nas în pahar” realizezi că e ceva foarte bun. Timbrus este un proiect unical, o colaborare frumoasă de 6 ani dintre trei vinificatori, persoane care s-au dedicat totalmente acestui proces. Pentru producerea vinurilor Timbrus, folosesc tehnologii și materiale de cea mai înaltă calitate.
manuelUnul din vinificatori și partener este Manuel Vincente Ortiz Martinez, un oenolog de origine spaniolă. În mare parte el este autorul creațiilor Timbrus, el vine cu idei și tehnologii pe care le are în urma unei experiențe bogate în domeniu. Poza lui este plasată pe sticla de vin Timbrus, în care este prezentat cu o pană de scris.

Vinul pentru el este o artă, doar el știe cum să creeze un cupaj veritabil de vinuri , un vin de autor, pe care l-am și degustat aseară împreună cu alte 4 vinuri.

 

 

Vinurile prezentate:timbrus

  • Chardonay 2015
  • Sauvignon Blanc 2015
  • Saperavi 2014
  • Vinul de autor, un cupaj dintre- Saperavi, Merlot, Rara Neagră și Feteasca
  • Ice Wine

 

Prima dată am auzit de Timbrus acum 2-3 săptămîni, când moderam evenimentul Wine Friendly la restaurantul Kumaniok. Atunci printe invitați era și reprezentantul acestui brand de vinuri. După eveniment am fost servită cu Ice Wine marca Timbrus. Gata….. de atunci am realizat că un ice wine mai bun ca acesta nu am mai servit niciodată. Ice Wine-ul Timbrus este produs din soiul autohton de struguri Viorica. Unicul Ice Wine din Moldova din acest soi de struguri.

IMG_7124

Aștept ziua de 1 aprilie, anume în această zi vor apărea pe rafturile magazinelor acest vin fantastic. Vreau să îmi uimesc și persoanele apropiate. Un vin Timbrus își are locul său pe masa fiecărui amator de vinuri.

P.S. Articolul dat nu este o publicitate.

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *