Start campania Wine Friendly

…. a fost o seară frumoasă.

Am avut marea plăcere să petrec o seară minunată alături de nişte oameni frumoşi şi talentaţi. Talentul acestora este de a scrie ceea ce simt, ceea ce văd, ceea ce vor să aducă la cunoştinţa altora, pentru că sunt bloggeri.

Eu am început a scrie pe blog de mai bine de o lună, nu credeam că voi fi observată atât de curând. Când spun observată,  mă refer anume la această seară și vă explic imediat de ce.

butilkiAstăzi, în localul Wine FriendlyCarpe Diem, a avut loc o degustație de vinuri tinere. Multe din vinurile servite încă nu au ajuns în vânzare, dar noi am avut norocul să le descoperim deja. A fost o degustare plină de emoții pozitive și multă informație utilă care am aflat despre vinuri de la proprietarul localului și vinificatorul Ion Luca.

În decursul acesteia, bloggerii au primit informația referitor la degustările care vor urma în curând și localurile care urmează să primească acreditarea Wine Friendly. Fiecare blogger invitat în această seară, are misiunea să susțină și să relateze mai apoi despre această campanie, alături de un somelier autohton intr-un anumit local din oraș, care va fi acreditat.

blogger

De aici rezultă că și eu voi debuta în calitate de blogger, alături de un somelier, pe care îl cunosc deja, pentru că am avut ocazia să îl aud și văd în prima campanie WineFriendly, la una din degustațiile de vinuri la care am fost prezentă.

Am “fluturși în burtă”, emoții și gânduri despre eveniemntul care urmează. Mă simt flatată ca am fost invitată de Andrei Cibotaru, blogger FineWine– o persoană cu multă experiență în domeniul vitivinicol și nișa pe care încerc să o cuceresc.

Curând va apărea lista localurilor și zilele când se vor desfășura evenimentele. Deși știu deja restaurantul și data când voi “ieși pe marea scenă”, totuși vă mai las în suspans :)

P.S. Vinul bun, este perfect în doze moderate, aveți grijă de voi.

(poze imprumutate de la Andrei Cibotaru si Andrei Curararu)

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *