Seara zânelor în “stil” FETEASCA

Ați remarcat vreodată ce frumoasă e o femeie care poartă haină albă, dar dacă aceasta e asortată cu o cunună din flori pe cap, tabloul e unul feeric. Aseară am făcut parte și eu dintr-un grup de zâne în alb, femei frumoase și zâmbitoare, care și-au dat întâlnirea într-un local WineFriendly din capitală ca să petreacă timpul frumos, savurând câte un pahar de vin Feteasca- regina serii.IMG_0014

Gazda serii de ieri și organizatorii au fost cei de la vinoteca Carpe Diem Wine Shop & Bar. Dacă vă mai puneți întrebarea unde puteți procura și degusta vin bun prezent în gamă largă, dar și petrece timpul bine, să știți că indiscutabil e vinoteca Carpe Diem. Aici veți fi mereu binevenit, iar somelier-ul Mihai Bradu vă va răspunde la orice întrebare și curiozitate despre vin.IMG_0002

Priveam dintr-o parte femeile care mă înconjurau și am realizat cât de frumoase sunt totuși basarabencile. Cât de talentate și deosebite sunt, fiecare în parte, fiecare cu realizările sale- cineva în afaceri, cineva în artă, cineva în a fi mamă și soție, vedeam “un buchet de flori albe” care emanau doar pozitiv.

Seara a fost dedicată unui vin deosebit creat dintr-un soi autohnon de viță de vie Feteasca și vinurile servite au fost 6 vinuri pe baza de Feteasca albă și Feteasca Regală.

  • IMG_0011Feteasca Alba- Castel MIMI
  • Feteasca Albă- Vinăria din vale
  • Feteasca Regală- Gitana Winery
  • Feteasca Regală- Chateau Vartely
  • Feteasca Femme Fatale- Carpe Diem
  • Feteasca Regală și Riesling din seria Individo- Chateau Vartely

 

Astfel de evenimente au în primul rând scopul de socializare, iar un vin bun care răcorește o seară călduroasă de vară, e ca o briză mult așteptată de invitați.

Am descoperit un vin nemaipomenit Femme Fatale de la Carpe Diem, pe care desigur l-am și cumpărat, pentru că aseară erau și prețuri speciale pentru toată gama Feteasca.IMG_9996Sinceră să fiu, până nu demult nici nu îmi dădeam interesul vinului din Feteasca, poate că nu era promovat îndeajuns, poate că nu realizam ce bunătate de vin e. De aceea v-aș sugera să faceți și voi acest pas și să găsiți Feteasca care v-ar cuceri de la primul pahar :)

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *