Păstrează un dop și crează o capodoperă

Am observat o latură comună la mulți amatori de vinuri, aceștea păstrează dopurile de la sticlă după ce servesc vinul. Așa numiții colecționari de dopuri de plută o fac din mai multe scopuri, cel puțin pe care le știu eu. Unii scriu pe acestea data când a fost servit vinul și le păstrează într-un bol, deobicei vinurile sunt unele mai deosebite, o amintire plăcută asociată cu un eveniment. Alții, printre care mă număr și eu, au ca scop să facă ceva deosebit dintr-un anumit numar de dopuri, să meșterească ceva cu propriile mâini.

Nici nu va imaginați câte lucruri interesante și frumoase pot fi făcute din dopurile de plută de la vin. Astăzi am decis să vin cu idei, iar dacă colecționați și voi dopuri, vă puteți inspira din pozele pe care le-am selectat din internet.

Frumos, nu-i așa? Tot de ce aveți nevoie este un pistol de lipit cu adeziv de silicon, clei PVA, acoarelă, câteva accesorii de decor și un pic de imaginație. Cred că ar fi un cadou frumos și pentru prietenii noștri, un cadou deosebit pentru că e handmade.

Dacă încă nu ați început să colecționați dopuri, cred că deja e timpul, ce ziceți? :)

(poze preluate din internet)

FacebookShare
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *