Un WINE PUB?

Un local wine friendly mereu e o descoperire pentru mine. Mai ales dacă acesta oferă un asortiment larg de vinuri, o atmosferă plăcută cu un interior bine gândit, un personal de deservire prietenos și bine instruit, o bucătărie bună. Sînt seri când decizi să ieși cu prietenii, pe care nu i-ai văzut de un car de ani și mereu îți pui întrebarea- dar unde ne întâlnim? Păi uite că eu am mai pus o bifă în lista localurilor care mi-ar oferi o atmosferă potrivită pentru astfel de întruniri. Aseară am participat la un off-line cu bloggeri, o degustare, un eveniment organizat de Andrei Cibotaru- www.finewine.md , într-un local inaugurat în această iarnă- Paprika Wine Pub . Acesta este unicul pub de vinuri din Chișinău. image

Îndată ce deschizi ușa pub-ului, vezi peste tot tematica vinului, aș spune că la capitolul design și decor s-au străduit foarte bine. Pe rafturile din sală poți vedea o colecție frumoasă de vinuri provenită din mai multe colțuri ale lumii. E chiar curios sa faci o mică excursie și să studiezi sticlele expuse.

Moderatorul serii a fost Mihai Druță, somelier și fondatorul Asociației de Somelier din Moldova. Am aflat multe lucruri interesante de la el. Eu în genere mă uit “cu gura căscată” la persoanele de la care pot învăța și afla ceva nou despre vinuri, îmi place :) image

Mihai ne-a servit și vorbit despre vinurile de la Asconi. Vinuri noi, recent apărute pe piață. Deși Asconi nu prea și-a promovat vinurile pe piața autohtonă, pentru că mizau mai mult pe export, acum au început să își promoveze vinurile și la noi.

Aș vrea încă o data să îi mulțumesc pe Andrei și Mihai pentru o astfel de seară, ei au depus muncă și suflet în acest eveniment și în local, au contribuit la promovarea acestuia și cred că o fac foarte bine.

Fiți curioși, descoperiți, savurați și faceți cunoștință și cu Paprika Wine Pub. Cine știe, poate anume acest local va face să dispară dilema unde să petreceți o seară cu oamenii dragi vouă.

image

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *