Master-class Wine Friendly

Astăzi, 17 februarie, va avea loc primul master-class Wine Friendly, acesta va fi moderat de un somelier renumit din țară și un blogger, care are ca scop promovarea vinurilor autohtone. Ediția 2 de master-class-uri Wine Friendly, se deosebește de prima ediție, doar prin faptul că de această dată participarea la aceste evenimente va fi contra unei taxe și numaidecât cu rezervare de loc în prealabil. Taxa este necesară ca să fie posibilă servirea câtorva bucate “de-ale casei” wine pairing, adică combinația perfectă între vin și mâncare. Aceasta va varia de la 100 lei până la 200 lei.

În afara de familiarizarea publicului cu vinurile moldovenești, câteva localuri din Chișinău vor primi Acreditarea de Excelență în Servirea Vinului. Acesta este un proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională.

Localurile candidate  Wine Friendly sunt:

candidatii

Sunt sigură că aceste localuri ne vor uimi cu o deservire bună, un asortiment larg de vinuri și cu o atmosferă caldă și prietenoasă.

Campania Wine Friendly va dura în perioada 17 februarie- 5 martie, nu ezitați să faceți parte din această și să vă rezervați un loc din timp.

Agenda  pentru 17.02- 21.02:

12
În curând voi veni cu mai multă informație despre evenimentele ce urmează.
Urmăriți pagina de facebook Wine of Moldova ca să aflați cine sunt moderatorii evenimentelor și detalii despre rezervare loc.

(sursă poze Wine of Moldova)

 

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *