Dragoste de Purcari

Dar voi credeți în dragoste de la prima vedere? Cred că ar fi mai corect să spun- dragoste de la primul miros , de la prima sorbitură. Da sunt “îndrăgostită” lulea de un vin, vinul de Purcari.

Negru-de-Purcari-600x398
Deși aș avea ce spune despre mulți producători de vin din Moldova, și curând o voi face,  acesta este  preferatul meu, cel puțin la moment :) Sunt familială cu tot asortimentul de vinuri pe care îl propune Purcari, toate sunt perfecte în felul său. Vinuri care combină în sine culoare intensă, aromă suavă, un buchet bogat, un gust nemaipomenit.

22-01-2016 11-48-12Cândva mi s-a reproșat că sunt așa impresionată de vinurile Purcari pentru că acestea sunt promovate foarte activ, daca nu exista acest PR, nu mai descopeream eu aroma lui și nu îl mai lăudam așa. Atunci am contrazis acea persoană, spunându-i că am descoperit vinul de Purcari cu mult timp înainte de reclama în abundență. Au trecut ani buni de când am realizat că am în pahar ceva deosebit.

Într-adevăr, vinăria Purcari investește foarte mult mult în tehnologie, producere, păstrare, promovare. Iată de ce vinurile sale sunt atât de remarcabile, aromate, fără să conțină vre-un adaos de arome chimice. Presupun că ei vrăjesc vinul în beciurile sale :) Aceste arome le simt foarte mult în vinul Rose și vinurile roșii. Când bagi nasul în pahar ai ce spune. Deseori nu fac prima înghițitură mult timp, îl las așa un pic în pahar, ma joc cu el. Îmi ofer plăcerea să îl miros și să îl privesc, astfel prima înghițitură devine mult mai specială.

Articoul meu de azi nu este o publicitate, nu cred că cei de la Purcari au auzit de mine ca să mă roage să îi promovez, dar le sunt mulțumită că ne oferă ocazia să savurăm un vin bun. Mă mândresc că ne duc faima în toată lumea.

negru-de-purcari

Deseori recomand vinurile de Purcari prietenilor mei, vinuri cu care nu dai greș niciodată, vinuri care au ce îți oferi.

(Poze preluate din internet)

FacebookShare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *